Shqiptarja nga Amerika, vendos të zhvishet për karucat. Një tjetër yll shqiptare duke treguar trupin dhe pidhin e saj të eksituar. Ajo njihet me emrin e përdoruesit ‘tinypeachpuff’. Dhe filloi vet të shpernda fotot e saj nudo në Reddit dhe Twitter.