Na Kontaktoni

A keni diçka për të ndarë(video ose foto) me ne për faqen tonë Shqiptarski.com? Ju lutemi na kontaktoni përmes formularit të kontaktit më poshtë ose na dërgoni një email në [email protected] 

Ju keni edhe mundësinë me na dërguar video ose foto përmes chatit(DM) te Instagramit, duke kerkuar Instagramin tonë : shqiptarski_com

Videot ose materiale të tjera të postuara në Shqiptarski.com nuk kontrollohen nga ne dhe nuk janë postuar në internet nga ne. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me disa foto ose video në faqen tonë Shqiptarski dhe/ose kërkoni që ato të hiqen. Ju lutem na kontaktoni.


    Emri juaj

    Email juaj

    Subjekti

    File Upload

    Mesazhi