Serena Sula është një personalitet i njohur në botën e mediave sociale, veçanërisht në platformën e TikTok-ut, ku ka arritur të përhapë një prezantim unik dhe tërheqës të vetes. Përmes videove të saj të shkurtra dhe argëtuese, ajo ka fituar një numër të madh të ndjekësve dhe ka bërë emër në këtë skenë. Në këtë video, ajo e godet pidhin.