Ajo nuk ndalet tu kcy mbi karin e tij, dhe shijon seksin ne ditet e ftohta n’Prishtine.

Qifti njifet edhe si ‘Beastcouples’ apo ne Shqip ‘Çiftet e bishës’ të cilët së fundmi kanë nisur të xhirojnë porno shqiptare.