Një shqiptar nga Kosova po këndon “Thrret Prizreni mori Shkodër” me qifteli gjatë seksit. Në një moment, i dashuri i tij thotë: “Po a e di ti se kjo është kënga e qyteteve, jo e shtratit?” Dhe shqiptari i përgjigjet: “Po, por ky është koncert privat për të gjithë organet e mia!”