Ju mund të shihni nga hundë që osht e lindur në Tirane, Shqipëri me 22 prill 1984(30 vjeqare) dhe qytetare e SHBA qytetar. Prej viteve 2003 aktorja porn shqiptare kurv qihet neper filma, pshtim valla se nuk osht ma e gjate se 163 CM!
Faqja personale: http://www.breannebenson.com/
Twitter personale: https://twitter.com/BREANNEBENSON