Urime për 10-vjetorin e faqes tonë të pornos, shqiptarski.com! Faleminderit për mbështetjen tuaj të zjarrtë! Gjatë këtyre viteve, website-i ynë ka kaluar në duar të ndryshme pronarësh dhe ka bërë një rimarrje të fuqishme si një grup mikësh në Tiranë.

Po ashtu, në këtë moment të festës, ne ju inkurajojmë të ndani idetë tuaja për të përmirësuar website-in tonë. Nëse keni ndonjë sugjerim ose ide për përmbajtje të re, teknologji të reja, ose ndonjë funksion tjetër që dëshironi të shihni në Shqiptarski, ju lutemi të na lini një koment. Ne jemi gjithnjë të hapur për feedback-in tuaj dhe do të pëlqejmë të dëgjojmë mendimet tuaja për të na ndihmuar të vazhdojmë të rritemi dhe të evoluojmë.
Po ashtu, jemi në kërkim të punonjësve të rinj për menaxhimin dhe zgjerimin e website-it tonë. Nëse keni dëshirë të bashkoheni me ne për disa aventura të reja, ju lutemi na kontaktoni. Ju faleminderit për interesimin tuaj të zjarrtë!