Browsing the "video" Tag

Qika e Prishtines

September 2nd, 2014 | by admin

Qeky tipi po me doket spo ka kar, tu e qi qiken e prishtines me kar te plastikes.. ani veq


E Re dhe me Kar

August 28th, 2014 | by admin

Kqyre qfar loqke edhe me qka lun, lun me kar te plastikes.. Kush e kish qi qit bukorsheBack to Top ↑