Press ESC to close

Loqkat

Loqkat Shqiptare në Portali Shqiptarski eshte #1 në botë për Loqka, Babes dhe Loqkat Shqiptare në Shqip per Shqiptar!

Loqkat pa sytjena

0 2963

Për një ”formë” perfekte të gjoksit, është hedhur në treg sytjena e re, e cila sipas dëshirës të ”mundëson” një ngritje mesatare të gjoksit, lart, apo më lart akoma.Sytjena e…

Continue reading