Transporti në Vietnam

Shikoni: Vietnami është një vend i çmendur dhe motoçikletat e tyre janë në përdorur për disa detyra te çmendur!

vietnam-006-05122014 vietnam-007-07292011 vietnam-009-01022003 vietnam-010-05122014 vietnam-011-05122014 vietnam-002-05122014 vietnam-003-07282011 vietnam-004-05122014 vietnam-005-07252011

Tags: , ,Back to Top ↑