Fun

Njihuni me fisin ku seksi është i lirë…(FOTO)

Njihuni me fisin Triobrand, në Triobrand Island në Paqësorin Jugor ku femrat mund të ndërrojn të dashurit sa herë të duan.

Në një vend ku dominon dashuria dhe seksi i lirë dhe me kë të duash, mosmarrëveshjet zgjidhen me një ndeshje kriketi, ku mund të marrin pjesë edhe vajzat.

Vajzat mësojn për kontracepsionin shumë herët dhe virgjëria nuk ka asnjë vlerë.

Shumë fshatra kanë një kasolle speciale të quajtur bukumatula, që perdoret për të berë seks jashtëmartesor.

fisi-e1400088835626 article-2627148-1DCD3F4200000578-982_964x679 article-2627148-1DCD3F1200000578-344_470x754 article-2627148-1DCD3F1D00000578-161_964x680article-2627148-1DCD3C5D00000578-597_470x754 article-2627148-1DCD3F0A00000578-564_964x890article-2627148-1DCD3E7800000578-167_964x680 article-2627148-1DCD3ED400000578-294_964x677 fisi1-e1400088847824

Tags: , ,Back to Top ↑